Tietosuojakäytäntö

Excess Baggage Group Ltd ("Me") on sitoutunut suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi.

Tämä käytäntö (yhdessä käyttöehtojemme ja muiden siihen viitattujen asiakirjojen kanssa) määrittelee perusteet, joilla käsittelemme sinulta keräämiämme tai meille antamiasi henkilötietoja. Lue seuraava huolellisesti ymmärtääksesi näkemyksemme ja käytäntömme koskien henkilötietojasi ja sitä, kuinka käsittelemme niitä.

Vuoden 2018 tietosuojalain ("tietosuojalaki") ja yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) tarkoituksia varten rekisterinpitäjä on Excess Baggage Group Limited, Englannissa ja Walesissa rekisteröity yritysnumerolla 04805687 ja rekisteröity yritys. Unit 2:n toimiston osoite Provident Industrial Estate, Pump Lane, Hayes, Middlesex

Saatamme kerätä ja käsitellä seuraavia tietoja sinusta:

Tiedot, jotka annat täyttämällä lomakkeita sivustollamme www.lostproperty.org ("sivustomme"). Tämä sisältää tietoja, jotka on annettu rekisteröityessäsi käyttämään sivustoamme, tilatessasi palvelumme, lähettäessäsi materiaalia tai pyytäessäsi lisäpalveluja. Saatamme myös pyytää sinulta tietoja, kun ilmoitat ongelmasta sivustollamme. Jos otat meihin yhteyttä, voimme pitää kirjaa tästä kirjeenvaihdosta. Saatamme myös pyytää sinua suorittamaan kyselyitä, joita käytämme tutkimustarkoituksiin, kuitenkaan sinun ei tarvitse vastata niihin. Yksityiskohdat sivustomme kautta suorittamistasi tapahtumista ja tilaustesi toteuttamisesta. Tiedot vierailuistasi sivustollamme ja köyttämistäsi resursseista.

1. IP-osoitteet

Saatamme kerätä tietoja tietokoneestasi, mukaan lukien IP-osoitteesi, käyttöjärjestelmäsi ja selaintyyppisi, jos ne ovat saatavilla, järjestelmän käsittelyä ja koontitietojen raportoimista varten mainostajillemme. Tämä on tilastotietoa käyttäjiemme selaustoiminnoista ja -tavoista, eivätkä ne tunnista ainuttakaan henkilöä.

2. Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä erottaakseen sinut muista sivustomme käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän kokemuksen, kun selaat verkkosivustoamme, ja voimme myös parantaa sivustoamme tämän avulla. Yksityiskohtaiset tiedot käyttämistämme evästeistä ja niiden käyttötarkoituksista löydät evästekäytännöstämme.

3. Missä säilytämme henkilötietosi

Sinulta keräämämme tiedot voidaan siirtää ja tallentaa kohteeseen Ison-Britannian ("UK") ulkopuolella. Sitä voivat käsitellä myös Ison-Britannian ulkopuolella työskentelevät henkilöt, jotka työskentelevät meille tai jollekin toimittajallemme. Tällainen henkilökunta saattaa osallistua muun muassa tilauksesi toteuttamiseen, maksutietojesi käsittelyyn ja tukipalvelujen tarjoamiseen. Lähettämällä henkilötietosi hyväksyt tämän siirron, talletuksen tai käsittelyn. Teemme kaikki kohtuudella tarvittavat toimenpiteet varmistaaksemme, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kaikki antamasi tiedot tallennetaan suojatuille palvelimillemme. Jos olemme antaneet sinulle (tai jos olet valinnut) salasanan, jonka avulla voit käyttää tiettyjä sivustomme osia, olet vastuussa tämän salasanan pysymisestä luottamuksellisena. Pyydämme sinua olemaan jakamatta salasanaa kenenkään kanssa.

Valitettavasti tiedonsiirto internetissä ei ole täysin turvallista. Vaikka pyrimme parhaamme mukaan suojaamaan henkilötietojasi, emme voi taata Verkkosivustollemme lähetettyjen tietojen turvallisuutta, kaikkien tietojen lähetys tapahtuu omalla vastuullasi. Kun olemme saaneet tietosi, käytämme tiukkoja menettelytapoja ja suojaustoimintoja estääksemme luvattoman pääsyn.

4. Tiedon käyttötarkoitukset

Käytämme sinusta tallennettuja tietoja seuraavilla tavoilla:

Varmistaaksemme, että sivustomme sisältö esitetään sinulle ja tietokoneellesi tehokkaimmalla tavalla.
Tarjoamme sinulle tietoja, tavaroita tai palveluja, joita pyydät meiltä tai joiden uskomme kiinnostavan sinua, jos olet suostunut siihen, että sinuun otetaan yhteyttä tällaisia tarkoituksia varten.
Suorittaaksemme velvollisuutemme, jotka johtuvat sinun ja meidän välillämme tehdyistä sopimuksista.
Jotta voisit halutessasi osallistua palvelumme interaktiivisiin ominaisuuksiin.
Ilmoittaaksemme palvelumme muutoksista.
Saamme myös käyttää tietojasi tai antaa valituille kolmansille osapuolille luvan käyttää tietojasi tarjotaksemme sinulle tietoja tavaroista ja palveluista, jotka saattavat kiinnostaa sinua, ja me voimme tai he voivat ottaa sinuun yhteyttä millä tahansa tarkoituksenmukaiseksi katsomallamme viestintävälineellä.

Jos olet olemassa oleva asiakas, otamme sinuun yhteyttä vain sähköisesti (sähköpostilla tai tekstiviestillä) ja toimitamme tietoja tavaroista ja palveluista, jotka ovat samankaltaisia kuin sinulle aiemmin myydyt asiat.

Jos olet uusi asiakas ja jos annamme valituille kolmansille osapuolille luvan käyttää tietojasi, me (tai he) otamme (ottavat) sinuun yhteyttä sähköisesti vain, jos olet suostunut tähän.

Jos et halua meidän käyttävän tietojasi tällä tavalla tai välittävän tietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin, ole hyvä ja valitse asianmukainen ruutu lomakkeessa, jolla keräämme tietosi.

Emme paljasta tietoja tunnistettavissa olevista henkilöistä mainostajillemme, mutta voimme tarjota heille koontitietoja käyttäjistämme (saamme esimerkiksi ilmoittaa, että 500 alle 30-vuotiasta miestä on napsauttanut heidän mainostaan tiettynä päivänä). Saatamme myös käyttää tällaisia koottuja tietoja auttaaksemme mainostajia tavoittamaan sellaisen yleisön, johon he haluavat kohdistaa mainontaa (esimerkiksi naiset SW1:ssä). Saatamme käyttää sinulta keräämiämme henkilötietoja, jotta voimme noudattaa mainostajiemme toiveita näyttämällä heidän mainoksensa tälle kohdeyleisölle.

5. Tietojesi luovuttaminen

Voimme paljastaa henkilötietosi kenelle tahansa ryhmämme jäsenelle, mikä tarkoittaa tytäryhtiöitämme (eli yrityksiä, joista omistamme yli 50 %), viimeistä holding-yhtiötämme (eli yritysrakenteemme huippuyhtiötä, joka hallitsee kaikkia muita yrityksiä konsernissamme) ja sen tytäryhtiöitä.

Voimme paljastaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille:

Siinä tapauksessa, että myymme tai ostamme tavaraa tai liiketoimintaa, saatamme luovuttaa henkilötietojasi mahdolliselle liiketoiminnan tai tavaran myyjälle tai ostajalle. Mikäli Excess Baggage Group Oy tai olennaisesti kaikki sen resurssit ostetaan kolmannen osapuolen toimesta, sen hallussa olevat henkilötiedot asiakkaista ovat yksi siirretyistä resursseista.

Jos meillä on velvollisuus paljastaa tai jakaa henkilötietojasi laillisen velvoitteen noudattamiseksi tai käyttöehtojemme ja muiden sopimusten täytäntöönpanemiseksi tai soveltamiseksi tai Excess Baggage (Airports) Limitedin, tai asiakkaidemme, tai muiden oikeuksien, tavaran tai turvallisuuden suojelemiseksi. Tämä sisältää tietojenvaihtoa muiden yritysten ja järjestöjen kanssa petosten havaitsemiseksi ja suojaamiseksi sekä luottoriskien vähentämiseksi.

6. Oikeutesi

Sinulla on oikeus pyytää meitä olemaan käsittelemättä henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin. Ilmoitamme sinulle yleensä (ennen tietojesi keräämistä), jos aiomme käyttää tietojasi tällaisiin tarkoituksiin tai jos aiomme luovuttaa tietojasi jollekin kolmannelle osapuolelle tällaisia tarkoituksia varten. Voit käyttää oikeuttasi estää tällainen käsittely valitsemalla tietyt ruudut lomakkeista, joita käytämme tietojesi keräämiseen. Voit myös käyttää oikeutta milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa privacy@excess-baggage.com

Sivustomme voi toisinaan sisältää linkkejä kumppaniverkkojemme, mainostajiemme ja tytäryhtiöidemme verkkosivustoille. Jos seuraat linkkiä jollekin näistä verkkosivustoista, huomaa, että näillä verkkosivustoilla on omat tietosuojakäytäntönsä ja että emme ota mitään vastuuta näistä käytännöistä. Tarkista nämä käytännöt ennen kuin lähetät mitään henkilötietoja kyseisille sivustoille.

7. Muutokset tietosuojakäytäntöön

Kaikki muutokset, joita voimme tehdä tietosuojakäytäntöömme tulevaisuudessa, julkaistaan tällä sivulla, ja niistä ilmoitetaan sinulle tarvittaessa sähköpostitse.

8. Ota yhteyttä

Tätä tietosuojakäytäntöä koskevat kysymykset, kommentit ja pyynnöt ovat tervetulleita, ja ne tulee lähettää osoitteeseen privacy@excess-baggage.com

Täytä verkkolomake
aloittaaksesi tavaran palautusprosessi